Scroll down

Alternate Text

Samenwerking met reis- & toerismeondernemingen

In het Down to Zero-programma werken diverse Defence for children - ECPAT-partners samen met reis- en toerismeondernemingen om kinderen te beschermen tegen seksuele uitbuiting. Van internationale multinationals tot kleine lokale ondernemers en informele deelnemers zoals straat- en strandverkopers. Defence for children - ECPAT traint medewerkers – van de CEO tot koks, schoonmakers, beveiliging en receptionisten en faciliteert de ontwikkeling van kinderbeschermingsbeleid voor de ondernemingen.

Dit werk staat niet op zichzelf: Defence for children - ECPAT werkt ook samen met de overheid, gemeenschappen, maatschappelijke organisaties en met kinderen zelf om er voor te zorgen dat seksuele uitbuiting van kinderen in reizen en toerisme wordt voorkomen of gestopt. Defence for children - ECPAT gelooft dat alleen door een dergelijke multistakeholder-aanpak het probleem uit de wereld geholpen kan worden.

Wilt u meer feiten en cijfers weten over seksuele uitbuiting van kinderen in reizen en toerisme, bekijk dan de Global Study on the Sexual Exploitation of Children in Travel and Tourism.

Kinderbescherming

Bohol en Boracay zijn twee van de meer dan 7000 Filipijnse eilanden. Deze twee eilanden zijn vanwege hun mooie stranden een toeristische trekpleister. Alleen helaas ook voor toeristen die kinderen seksueel misbruiken.

Lees wat we doen om kinderen te beschermen.

Regionale toerismeassociaties

De regionale toerismeassociatie voor het oosten van de Dominicaanse Republiek, slaat de handen ineen met de organisatie MAIS om kinderen te beschermen. Zij organiseren meetings, waar verschillende toerismeactoren samen komen om strategieën te bespreken.

Lees wat we doen om kinderen te beschermen.

Gidsen slaan handen ineen

Het kleine Indiase Khajuraho trekt jaarlijks vele bezoekers door haar wereldberoemde tempels met erotische afbeeldingen en afbeeldingen uit de Kamasutra die tot UNESCO Werelderfgoed behoren.

Lees wat we doen om kinderen te beschermen.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons beleid. Privacy verklaring
Ja
Nee