Scroll down

Alternate Text

Kom in actie

Hulp aan kinderen

Kinderen die in armoede leven of mishandeld worden, zijn niet altijd in staat om voor zichzelf op te komen. Defence for Children neemt het op voor kwetsbare kinderen. Wil jij samen met jouw school Defence for Children daarmee helpen? Lees dan snel verder!

Defence for Children komt wereldwijd op voor kinderrechten. In Nederland zet Defence for Children zich vooral in op thema’s als onderwijs, armoede, migratie en jeugdzorg. Het kloppende hart van ons werk is de Kinderrechtenhelpdesk waar dagelijks telefoontjes binnenkomen van kinderen die om hulp vragen.

Hoe kan jij helpen?

De Kinderrechtenhelpdesk wordt betaald met donaties. Ook jij kan samen met jouw klasgenoten geld doneren! Door een sponsorloop, (kerst)markt of veiling te organiseren, kunnen jullie geld ophalen voor Defence for Children. Alle donaties, hoe klein ook, zijn welkom!

Het is mogelijk om tijdens inzamelingsactie een echte Kinderrechtentraining te krijgen. Deze gastles zal worden verzorgd door een van de medewerkers bij Defence for Children. Verder zal Defence for Children helpen met posters, folders en andere handige materialen voor jullie inzamelingsactie. Ook zullen jouw klasgenoten een leuke goodie krijgen. Uiteraard krijgen jullie ook een mooi bord met daarop het ingezamelde bedrag. Deze kun je dan ophangen op school.

Wil je meer weten?

Ben jij enthousiast geworden om samen met jouw klas iets te betekenen voor andere kinderen? Wacht dan niet te lang! Bel naar 071 – 516 09 80 en vraag naar Anandy Jongeboer. Zij kan je veel meer vertellen!

Of stuur Anandy een mailtje

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons beleid. Privacy verklaring
Ja
Nee