Scroll down

Alternate Text

Onze stagiaires:

Juliëtte Ritmeester

“Het belang van het kind moet altijd centraal staan in alle zaken die met kinderen te maken hebben. Helaas zijn kinderen nog te vaak afhankelijk van volwassenen in de uitoefening van hun rechten, waardoor dit doel niet altijd wordt waargemaakt. Als stagiaire bij Defence for Children draag ik daarom graag bij aan een centrale rol voor de belangen van kinderen, zodat zij hun rechten kunnen uitoefenen.”

Sanne van der Lee

“Als stagiaire hoop ik door middel van onderzoek meer zicht te krijgen op de weging van het belang van het kind binnen het migratierecht. De belangen van kinderen worden namelijk helaas nog niet altijd gewogen. Ik zet mij graag in voor het belang van kinderen om zich zo goed mogelijk te kunnen ontwikkelen.”

Ileen van der Poel

“Wereldwijd strijden vrouwen al decennialang om hun rechten, en er is nog zo veel terrein te winnen. De rechten van meisjes worden op een dubbele manier beperkt: om hun leeftijd en om hun geslacht. Defence for Children biedt via het She Leads programma handvaten aan moedige meisjes en jonge vrouwen die luidkeels verandering eisen op het gebied van genderongelijkheid en uitsluiting. Als stagiaire help ik mee aan het uitdragen van hun krachtige en inspirerende verhalen.”

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons beleid. Privacy verklaring
Ja
Nee