Scroll down

Alternate Text

Thema's

Wat zouden we graag zeggen: “Het is zo ver, overal ter wereld worden de kinderrechten nu gerespecteerd”. Helaas… Elk jaar lijkt de wereld turbulenter te worden. Miljoenen kinderen raken in de verdrukking door oorlog, geweld en politieke instabiliteit. In Nederland hebben we te maken met ingrijpende veranderingen in de (jeugd)zorg en met kindermishandeling op grote schaal. Ook zijn er zorgen om het aantal kinderen dat opgroeit in armoede. Defence for Children richt zich op de meest kwetsbare kinderen. Het zijn hun belangen die we zo goed mogelijk proberen te behartigen. Met gedegen kennis en ervaring, een flink portie strijdlust en een hart voor kinderrechten.

Defence for Children werkt vanuit drie thema's. Met deze thema's dragen we direct of indirect bij aan het bereiken van de Sustainable Development Goals, ook wel Duurzame Ontwikkelingsdoelen genoemd.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons beleid. Privacy verklaring
Ja
Nee