Scroll down

Alternate Text

Magazine 'Zo kan het ook' scholen voortgezet onderwijs

In het ‘Zo kan het ook’ magazine laat platform In1school drie bevlogen scholen voor voortgezet onderwijs aan het woord komen die toewerken naar een inclusieve leef-en leergemeenschap. De Notre Dame in Ubbergen, Eduwiek in Hoogeveen en Innova in Enschede geven ons een inkijkje in hun school en vertellen, samen met leerlingen en ouders, wat er allemaal mogelijk is met de juiste visie, houding en mensen. 

In dit magazine, een vervolg op het ‘Zo kan het ook’ magazine voor primair onderwijs, leest u de enthousiaste verhalen van de scholen, waarin ze laten zien hoe zij zich aanpassen aan de leerbehoeften van elke leerling, ongeacht hun achtergrond of beperking. Meestal ontdekken de scholen dat er veel meer realiseerbaar is dan wat ze ooit dachten. Het magazine vormt hiermee een waardevolle inspiratiebron voor scholen, beleidsmakers, gemeenten, welzijns- en zorginstellingen. En natuurlijk ook voor leerlingen, ouders en andere geïnteresseerden.

Meer informatie 

Magazine 'Zo kan het ook' scholen voortgezet onderwijs

Mocht u dit 'Zo kan het ook' magazines willen bestellen, mail dan naar info@in1school.nl

Platform In1school maakt onderdeel uit van het programma onderwijs

Pers banner
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons beleid. Privacy verklaring
Ja
Nee