Scroll down

Alternate Text

Girls' rights: societies in transition learning from roads to change

The Girls Advocacy Alliance, een vijfjarig programma van Plan International Nederland, Terre des Hommes en Defence for Children – ECPAT in samenwerking met het ministerie van Buitenlandse Zaken ziet een wereld voor zich waarin meisjes en jonge vrouwen gelijke rechten hebben en krijgen. We wilen met dit programma dat meisjes in Ghana, Ethiopië, Kenia, Liberië, Sierra Leone, Uganda, Bangladesh, India, Nepal en de Filipijnen niet meer te maken krijgen met geweld en economische exclusie. Op basis van hun gender komt dit nog veelvuldig voor.

Inmiddels zijn we halverwege het programma en zijn veranderingen zichtbaar. Nieuwe wetten zijn aangenomen en normen worden aangepast. In de learning booklet “Societies in transition: learning from roads to change” wordt beschreven hoe de Girls Advocacy Alliance dit heeft bereikt, welke stappen er zijn genomen en wat we kunnen leren van onze ervaring tot nu toe.

Download hier de learning booklet Societies in transition: learning from roads to change

Pers banner
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons beleid. Privacy verklaring
Ja
Nee