Scroll down

Alternate Text

Verkort jaarverslag 2015

Folder - verkort jaarverslag 2015.

Pers banner

Publicatie

De Europese vluchtelingencrisis, de toename van het aantal kinderen dat in armoede leeft, het stille leed van mishandelde kinderen. Ons werk lijkt met de dag aan relevantie te winnen. Een jaarverslag is het moment om terug te kijken naar de uitdagingen van 2015 en met u te delen wat we hebben bereikt.

Zo behandelde onze Kinderrechtenhelpdesk in 2015 maar liefst 1.050 zaken. Onze steun is heel direct, we kijken in iedere individuele zaak wat we kunnen betekenen. Wij achten het essentieel om niet alleen voor het individuele kind een verschil te maken, maar juist te streven naar wets- en beleidswijzigingen. Door de combinatie van individuele hulp en pleitbezorging maken wij het verschil voor individuele kinderen en groepen kinderen die met een bepaald probleem te maken hebben. Zo schreven we in 2015 voor 84 rechtszaken een kinderrechtenrapportage, die door de advocaat wordt ingebracht in juridische procedures.

Wij zetten een stap extra waar anderen ophouden. Wilt u weten wat we het in het jaar 2015 hebben bereikt?
 
Download de publicatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons beleid. Privacy verklaring
Ja
Nee