Scroll down

Alternate Text

Campagne Ik Blijf Hier

Honderden kinderen zijn al meer dan vijf jaar in Nederland zonder verblijfsvergunning. Deze kinderen leven in grote angst.

Angst dat ze teruggestuurd worden naar een land dat ze niet kennen omdat zij hier al jaren wonen, naar school gaan en vriendjes en vriendinnetjes hebben. Met andere woorden: ze zijn hier geworteld. Uitzetting van deze kinderen is een ernstige schending van de kinderrechten. Defence for Children roept op tot een wet en verblijfsrecht voor √°lle gewortelde kinderen in Nederland!

Deze oproep wordt gesteund voor: AUGEO, ASKV, Defence for Children, Dokters van de Wereld, Het Vergeten Kind, Kerk in Actie, Stichting Landelijk Ongedocumenteerden Steunpunt, Nederlands Instituut van Psychologen, Nederlands Juristen Comité voor de Mensenrechten, Nationale Jeugdraad, Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind, Nederlandse Vereniging van pedagogen en orthopedagogen, Plan Nederland, Save the Children, Terre des Hommes en UNICEF Nederland.

LAAT VAN JE HOREN!

Wil jij ook een oplossing voor gewortelde kinderen zonder verblijfsvergunning? Er zijn een paar dingen die je kunt doen:

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons beleid. Privacy verklaring
Ja
Nee