Scroll down

Alternate Text

Jaarverslagen

Over 2018. Het jaar waarin Mellicentia, een meisje van 17 uit Sierra Leone de Verenigde Naties toe sprak over haar strijd voor meisjesrechten, het jaar waarin we het Kinderpardon gloeiend heet op de politieke agenda kregen, het jaar waarin we bedrijven en overheden bij elkaar brachten om samen kinderen beter te kunnen beschermen tegen seksuele uitbuiting in toerisme.

We waren trots op al die kinderen die onvermoeibaar aan media en beleidsmakers bleven uitleggen hoe het is om in een land te wortelen en bang te blijven dat je er over een tijdje uitgezet wordt, hoe het is om als kind opgepakt te worden en vastgehouden te worden in een cel, hoe het is om op te groeien in armoede.

In 2018 zorgden wij dat kinderen van zich konden laten horen. Namens alle andere kinderen die niet zelf het woord konden voeren, klopten wij aan bij politici en beleidsmakers en bleven wij in de media verwijzen naar het VN-Kinderrechtenverdrag. Elk kind heeft rechten, maar krijgt ze lang niet altijd. Ook niet in Nederland. Daar gaat dit jaarverslag over. Over problemen, de bijdrage die wij leveren aan de oplossingen en de concrete resultaten en impact daarvan.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief?

Hartelijk dank!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons beleid. Privacy verklaring
Ja
Nee