© Powered by SiteSpirit

 

logo_DFC_03.png


 

DONEER VOOR UITGEZETTE KINDEREN IN ARMENIň!

foto-dfc.jpg

Er worden kinderen uitgezet naar ArmeniŽ ondanks dat zij langer dan vijf jaar in Nederland waren. In ArmeniŽ voelen de kinderen zich een vreemde en ze leven in armoede. Ze hebben geen vrienden of sociaal netwerk. De kinderen kunnen nu vaak niet naar school, want ze spreken en schrijven de taal slecht. Wij willen de uitgezette kinderen een goede start geven. Helpt u mee?Defence for Children kan ook voor 2011 weer rekenen op de steun van de Nationale Postcode Loterij

10 februari 2011


npl_ggg_090211-281.jpg

Afgelopen woensdag werd het Goed Geld Gala 2011 gehouden voor de beneficiŽnten van de Nationale Postcode Loterij. Ook voor dit jaar kan Defence for Children weer rekenen op een bijdrage van de Loterij. Dit is een geweldige steun voor de kinderrechten in Nederland en daarbuiten, waarvoor Defence for Children de Nationale Postcode Loterij en al haar leden zeer dankbaar is.


Op het Goed Geld Gala werd gisteren, in het bijzijn van Hare Koninklijke Hoogheid Prinses MŠxima der Nederlanden, een recordbedrag van 270 miljoen euro toebedeeld aan 83 goededoelenorganisaties. Hiermee is het belang van de Nationale Postcode Loterij - en dus ook van haar leden - voor de goededoelenorganisaties in Nederland en daarmee voor het werk dat zij verrichten, weer bevestigd en vergroot.  

Sigrid van Aken, adjunct directeur Nationale Postcode Loterij
Aloys van Rest, directeur Defence for Children


Foto: Roy BeuskerNieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws
en lees de tweewekelijkse nieuwsbrief.

MELD U AANTweets


DEFENCE FOR CHILDREN WORDT ONDERSTEUND DOOR:

NPL logo 2013 .png
ministerie.png
Plan.jpg
kinderpostzegels.png
unicef.png
ministerie2.png
Save the Children logo vierkant 2.jpg
1.png
logo EU.jpg

Volg ons
Twitter Facebook RSS
Right Anbi CBF