© Powered by SiteSpirit

 

logo_DFC_03.png 


Spoedactie voor met uitzetting bedreigde Howick en Lili

12 augustus 2017


Hartentocht.jpg

Zondag 13 augustus 2017 organiseren klasgenoten, vrienden, ouders, kerkgenoten en andere betrokkenen een actie in een ultieme poging om op het laatste moment de uitzetting van Howick (12) en Lili (11) te voorkomen. Zij willen Howick, Lili en hun moeder niet kwijtraken. De actie wordt ondersteund door kinderrechtenorganisatie Defence for Children.

Alle aanwezigen hebben een hartje bij zich, in welke vorm dan ook, om te laten zien dat ze Howick en Lili een warm hart toedragen. De aanwezigen verzoeken staatssecretaris Dijkhoff om zijn discretionaire bevoegdheid te gebruiken en het gezin een verblijfsvergunning te verlenen. De twee kinderen en hun moeder dreigen aanstaande maandag, na een verblijf van 9 jaar in Nederland, te worden uitgezet naar ArmeniŽ. Een land waar de kinderen nog nooit zijn geweest.

We starten bij Basisschool 't Anker, Dollardstraat 123 in Amersfoort om 17:15. De Hartentocht gaat via de Dollardstraat, de Drentsestraat, de Amsterdamseweg, het Eemplein, de Kleine Spui en het Havik naar de Hof. Het eindpunt is om 17.45 uur bij de Joriskerk.


Deel via:


DEFENCE FOR CHILDREN WORDT ONDERSTEUND DOOR:

NPL logo 2013 .png
ministerie.png
Plan.jpg
kinderpostzegels.png
unicef.png
ministerie2.png
Save the Children logo vierkant 2.jpg
1.png
logo EU.jpg

Volg ons
Twitter Facebook RSS
Anbi CBF

Ik blijf hier! - Teken de petitie!

20160425_1230_DC_Campagne_Popup(1).jpg