© Powered by SiteSpirit

 

logo_DFC_03.png 


Bestel gratis poster over de rechten van ‘illegale’ kinderen

7 januari 2009


4xilegaalAfficherood.jpg

Werkt u met 'illegale' kinderen of komt u op een plaats waar vaak 'illegale' kinderen komen (bijvoorbeeld bij een jongerenplek, maar denk ook aan de wachtkamer van de huisarts of tandarts, etc.) dan kunt u helpen met het verbeteren van de situatie van deze kinderen door de poster op te hangen. De poster geeft een verwijzing naar de website www.iLegaalkind.nl. Hierop staat alles over de rechten van 'illegale' kinderen. Variėrend van onderwijs, gezondheidszorg en detentie tot geboorte, erkenning en opvang.

Door de poster op te hangen, komen meer mensen op de hoogte van het bestaan van deze website, lezen meer mensen over de rechten van 'illegale' kinderen en worden de rechten van 'illegale' kinderen hopelijk minder geschonden.
Poster bestellen?
U kunt de poster(s) kosteloos bestellen door een email te sturen naar: info@defenceforchildren.nl. (Vermeld erbij dat u de poster van www.iLegaalkind.nl wilt bestellen, de hoeveelheid posters die u wilt bestellen en het adres waar de poster naartoe gestuurd kan worden).


Deel via:


DEFENCE FOR CHILDREN WORDT ONDERSTEUND DOOR:

NPL logo 2013 .png
ministerie.png
Plan.jpg
kinderpostzegels.png
unicef.png
ministerie2.png
Save the Children logo vierkant 2.jpg
1.png
logo EU.jpg

Volg ons
Twitter Facebook RSS
Anbi CBF

Ik blijf hier! - Teken de petitie!

20160425_1230_DC_Campagne_Popup(1).jpg