© Powered by SiteSpirit

 

logo_DFC_03.png 


Weet u alles over de dader en het slachtoffer?

13 juli 2017


Weet jij.png

Op 17 juli start Defence for Children-ECPAT samen met verschillende partners de 'Don't Look Away' social media campagne. Met deze campagne roepen we vakantiegangers op alert te zijn en vermoedens van kindersekstoerisme te melden via www.meldkindersekstoerisme.nl. Volg de Facebookpagina /Dontlookawaynl en Twitter (@DontLookAwayNL) en Deel, Like en Re-post de berichten. Hier worden nuttige informatie en tips gedeeld. De campagne loopt tot eind augustus.

Al 76 meldingen sinds de start campagne

In 2015 werd de campagne Don't Look Away gelanceerd. Sindsdien zijn er al 76 meldingen binnengekomen. Al deze meldingen zijn doorgestuurd naar de politie. Er worden regelmatig foto's geüpload die de verdachte situatie in beeld bracht. Dat is zeer bruikbaar voor de politie. Iedere melding is de moeite waard, want één melding kan een heel netwerk van kindermisbruikers blootleggen. Steun daarom onze campagne.

Samenwerkingspartners

De campagne Don't Look Away wordt gevoerd in een samenwerkingsverband tussen het Ministerie van Veiligheid en Justitie, de Koninklijke Marechaussee (KMar), de politie, het Expertisebureau Online Kindermisbruik, de ANVR, TUI Benelux, Defence for Children-ECPAT, Terre des Hommes, Plan Nederland en Free a Girl.

Bekijk en deel ook het campagnespotje.


Deel via:


DEFENCE FOR CHILDREN WORDT ONDERSTEUND DOOR:

NPL logo 2013 .png
ministerie.png
Plan.jpg
kinderpostzegels.png
unicef.png
ministerie2.png
Save the Children logo vierkant 2.jpg
1.png
logo EU.jpg

Volg ons
Twitter Facebook RSS
Anbi CBF

Ik blijf hier! - Teken de petitie!

20160425_1230_DC_Campagne_Popup(1).jpg