Scroll down

Alternate Text

Mindy Mosk - Inspirations

“Kinderen hebben rechten, maar vaak zijn zij (of hun naasten) hier niet van op de hoogte. Met mijn inzet voor de Youth Group wil ik graag aandacht vragen voor de rechten van kinderen en hiermee de (rechts)positie van het kind in de maatschappij versterken.”

Willemijn Smit - Youth Projects

"Een kind moet in een zo veilig mogelijke omgeving opgroeien om optimaal te kunnen ontwikkelen. Dit was een van de speerpunten binnen mijn studie Forensische Orthopedagogiek en misbruik van de kwetsbaarheid van jongeren is iets waartegen ik mij wil inzetten.''

Simone Camps - PR en Communicatie

“Toen ik mij verdiepte in het thema seksuele uitbuiting van kinderen, schrok ik ervan hoe slachtoffers regelmatig (impliciet) beschuldigd worden van hun uitbuiting en niet de hulp krijgen die ze nodig hebben. Als vrijwilliger wil ik de maatschappij bewust maken van dit en andere thema’s omtrent kinderrechten en slachtofferbeschuldiging tegengaan.”

Miranda van den Broek - Inspirations

"Ieder kind heeft recht op een rechtvaardige toekomst. Helaas is dat niet voor ieder kind vanzelfsprekend. Als vrijwilliger zet ik mij in om de maatschappij bewust te maken van de thema's rondom kinderrechten en probeer ik mensen alert te laten zijn op hun omgeving."

Laila Janssen - Youth Projects

“Het onrecht dat ik zie, de armoede en de uitbuiting, maakt dat ik mij inzet voor de meest kwetsbaren onder ons. De strijd voor veiligheid en vrijheid streef ik na, door kinderen meer zelfbewust en weerbaar te maken, zodat zij in staat zijn hun eigen grenzen aan te geven en voor zichzelf op te komen.”

Juul Tielens - Youth Projects

“Seksuele uitbuiting van kinderen is een onderwerp dat helaas nog veel voorkomt. Als vrijwilliger van de jongerengroep wil ik de kennis omtrent dit onderwerp vergroten en bewustzijn voor de gevolgen creëren. Zo hoop ik de positie van het kind in de maatschappij te vergroten en bij te dragen aan een stabiele ontwikkeling.”

Sanne Schipper - Inspirations

"Ieder kind heeft het recht om kind te zijn. Helaas is dit nog steeds een utopie en groeien nog veel kinderen op in onveilige en ongunstige omstandigheden. Met mijn inzet voor de Youth Group wil ik graag de stem van het kind meer op de voorgrond stellen en het belang van luisteren naar én praten met kinderen benadrukken. Kinderen zijn onze toekomst, dus ik vind het belangrijk om meer bewustzijn te creëren in de maatschappij omtrent de rechten van kinderen en aanverwante thema’s."

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons beleid. Privacy verklaring
Ja
Nee