Scroll down

Alternate Text

Sacha Oosterloo

"Het is onze taak als (jong-)volwassenen om ons onvoorwaardelijk in te zetten voor de rechten van kinderen. Kinderen zijn onze toekomst, en moeten koste wat kost worden beschermd."

Lola Verkuil

“Kinderen zijn de toekomst en om ervoor te zorgen dat zij zich als volwassenen in zullen zetten voor een rechtvaardige samenleving, is een rechtvaardige jeugd voor alle kinderen van het grootste belang. Ik zet me daarom voor de rechten van kinderen in, omdat ieder kind het recht heeft veilig op te groeien. Met Youth Inspirations wil ik hier aandacht voor vragen, bij andere jongeren bewustzijn creëren en ervoor zorgen dat ook hun stem gehoord wordt.”

Karina van Kesteren

"Ieder van ons kan een verschil maken, maar samenwerken – zeker in een cruciale kwestie waarbij het kinderrechten betreft – kan zorgen voor verandering. Via Defence for Children zet ik mij hier voor in."

Danique de Laat

"Kinderen in zowel Nederland als de rest van de wereld hebben het recht om in een veilige omgeving op te groeien. Het is daarom van belang om rond kinderrechten en schending daarvan het maatschappelijk bewustzijn te verhogen."

Femke Borneman

"Kinderen kunnen niet altijd voor hun eigen rechten opkomen. Daarom is het belangrijk dat wij ze daarbij ondersteunen."

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons beleid. Privacy verklaring
Ja
Nee