Scroll down

Alternate Text

Paulette van Oosten

“Ik vind het belangrijk dat kinderrechten bestaan en worden nageleefd. Kinderen zijn een kwetsbare groep die vaak zelf niet of onvoldoende weten wat hun rechten zijn. Via mijn stage op de Kinderrechtenhelpdesk kan ik kinderen ondersteunen bij het bewust worden en uitoefenen van hun rechten. Het komt nog te vaak voor dat kinderrechten worden geschonden en hier wil ik verandering in brengen.”

Tessa van Soldt

"In het vreemdelingenrecht worden kinderen veelal gezien als ‘aanhangsel’ van hun ouders gezien. Via mijn stage op de afdeling Kinderrechten en Migratie wil ik mij er voor inzetten dat kinderrechten worden gewaarborgd zodat kinderen ook echt kinderen kunnen zijn."

Aiah Al Malai

"Als stagiaire op de helpdesk Jeugdrecht zet ik mij in voor de rechten van kwetsbare kinderen. Het beschermen van kwetsbare kinderen is van groot belang, gezien de rechten van kinderen niet altijd in acht worden genomen. Tot op heden spelen er zich situaties af waarin kinderen niet de kans krijgen om voor hun eigen belangen op te komen."

Kim Smeenk

"Als stagiair bij de communicatie afdeling van Defence for Children krijg ik de kans om mij bezig te houden met een breed scala aan onderwerpen rondom kinderrechten. Ik vind het belangrijk om op te komen voor kinderen, omdat zij dat zelf niet altijd kunnen. Kinderen hebben rechten, en deze moeten gewaarborgd worden. "

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons beleid. Privacy verklaring
Ja
Nee